Plan with me: november 2019

Oktober er snart slut og for første gang i lang tid har jeg haft ordentlig tid til at sætte min bullet journal op. Sidste gang havde jeg lavet lidt Youtube, og selvom jeg stadig eksperimenterer med det, så må jeg nok indrømme, at det tager lidt for meget af min tid på nuværende tidspunkt. Så her får I en go’ gammeldaws plan with me.

Tema og materialer

November måneds tema er kaffe. Det er så dejligt at lune sig på en god kop kaffe her i efterårsvejret, når vinden og bladene suser forbi vinduerne. Det er sådan et hazy vejr i de her dage, med den fugtige luft og tåge – sådan lidt hyggeligt uhyggeligt. Jeg har ladet mig inspirere af Irene fra Handwritings‘ september måned, så hvis I vil se mere kaffetema, så smut forbi hendes Instagram!

Jeg har holdt mig til et par brune nuancer denne gang: Tombow Dual Brush nr. 977 til citater og tegninger, og Dong-A Twinliner nr. 26. Sidstnævnte er en dupe af Zebra Mildliners fra AliExpress, og de er ganske udemærket og koster mindre en end tredjedel af originalerne – men det er altså ikke Mildliners, og det kan man godt mærke. Er du på budget, får du dog god værdi for pengene.

Min forside og mit citat senere i måneden er malet på akvarelpapir fra Panduro med Tombow- vandfarveteknikken. Den guldfarvede, jeg har brugt til bålet på forsiden er “Golden Umbrella” fra Silk Watercolours.

Til alt stippling og linework har jeg brugt mine Staedtler Pigment Liners – dem har jeg brugt de sidste to år, og jeg er SÅ glad for dem.

Og sidst, men ikke mindst, så er min bullet journal jo som altid Archer&Olive Signature A5 Dotgrid Notebook fra Handwritings.dk!

Opsætning

Mit setup er blevet meget praktisk og enkelt den seneste tid. Denne måned ser det således ud:

  • Citat (enkelt side)
  • Forside (enkelt side)
  • Månedsoversigt (dobbeltside)
  • Indkøbsliste til Black Friday (enkelt side, ikke vist) Citat (enkelt side)
  • Weekly spreads (10 sider med dutch doors) Evaluering af måneden (dobbeltside, ikke vist)

Min månedsoversigt er bygget op efter den originale idé fra Ryder Carroll. Det fungerer bedre for mig, og det giver bedre plads at skrive på end den klassiske kassekalender, som mange andre bruger.

På højre side har jeg en sektion til “pensieve” (Harry Potter-reference, anyone?), som jeg bruger til at notere alt jeg skal huske, som ikke lige har en plads i mine november-spreads, f.eks. fremtidige aftaler. Nederst har jeg lidt statistik over følgere på Instagram og Facebook.

Billedet er printet på min Canon Zoemini (Canons modpart til HP Sprocket, som efter min mening printer billeder i langt bedre kvalitet!), og det er med til at skabe lidt hygge-efterårsstemning, synes jeg.

Efter månedsoversigten kommer min Black Friday-shoppingliste, som jeg lige nu ikke har noget billede af, men jeg vil smide det på Instagram, når jeg får taget det. Her er også et citat med knap-så-vellykket akvarel handlettering.

Herefter bliver det rigtig interessant! Jeg har nemlig forsøgt mig med en ny slags weekly, som kombinere det bedste fra Alastair-metoden og dutch doors. Hvis du vil vide mere om Alastair-metoden, så giv besked – så vil jeg gerne skrive et blogindlæg om den.

Mine weeklies består af dagene på den venstre side, og Alastair-to-do-liste på højre side. På allersidste side har jeg min habittracker, og jeg håber, at jeg får den udfyldt hver dag, når jeg kan se den på samme side, som mine weeklies.

Alle kaffeklistermærkerne er fra The Danish Planner Shop, og de passer perfekt ind i den hazy kaffestemning, jeg har forsøgt at skabe. Line har også det yndigste håndmalet washitape med vintermotiv, som jeg klart kan anbefale – I kan også godt glæde jer til at se det her på bloggen, for det bliver helt sikkert inkluderet i mine december-sider!

Mine index tabs er min egen kreation, men jeg går lidt med tanker om at sætte dem i produktion – er det noget du er interesseret i, så hører jeg gerne fra dig.

Jeg håber du blev inspireret, og hvis du tager udgangspunkt i mine spreads, så tag mig gerne på de sociale medier – jeg vil elske at se, hvad du har fundet på. Hav en forsat vidunderligt efterår!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *