Plan with me: februar 2020

Hej peeps! For pokker hvor har jeg savnet at blogge og tage lækre billeder til Instagram! Jeg har holdt næsten 2 måneders pause for at nyde resten af min barsel og starte godt op på arbejde igen. Men hvor er det dog en dejlig følelse at sidde tilbage foran tastaturet igen <3

Nyt planner-system?

Jeg er endnu engang hoppet med på organiser-vognen. Det er frygtelig skræmmende at vinke farvel (eller ihvertfald på gensyn!) til Archer&Olive, men jeg blev nødt til at finde en lettere og hurtigere måde at lave bullet journal på uden at gå på kompromis med mine usually dekorative sider. Løsningen blev en organiser, og hvis det har interesse, så vil jeg gerne give en gennemgående tour i min snarest 🙂

Februar setup

Februar er præget yndige og elskelige kaktusser i alle former. Mit setup har dog ikke ændret sig meget fra de seneste måneder, men der er jo heller ingen grund til at ændre noget, der fungerer 😉

Mine sider er organiseret således:

  • Forside (1 side)
  • Månedsoversigt (2 sider)
  • Artwork (1 side)
  • Habit tracker (1 side)
  • Ugelayouts (2 sider pr. uge)

Min månedsoversigt består til venstre af en diagonal kalender. Jeg ved mange sværger til den traditionelle kassekalender, men jeg kan lettere overskue månedens begivenheder på denne måde. Til højre finder du min februaroversigt, som består af lidt inspirationsbilleder/tegninger og en kasse, hvori jeg skriver hvad der mest præger min måned. “Pensieve” er en Harry Potter-reference (surprise, surprise!), og betyder egentlig bare braindump – jeg synes bare ikke “braindump” er så lækkert et ord, og så griber jeg jo desuden hver en chance, for at lave noget, der relaterer sig til the Wizarding World 😉

Kaktussen er malet med Tombow Dual Brush, og bagefter malet over med vand i en waterbrush, for at give det en akvareleffekt. Nålene er tegnet med Sakura Micron i str. 005, og Solen er malet med Fine-Tec Pearlescent watercolours. Hvor pigmenteret er den ikke lige?! Jeg kan godt sige jer, at den guldfarve er mere bling end Cengiz’ guldtænder (Familen fra Bryggen, anyone?)!

Jeg tracker 7 forskellige habits for tiden, men det er noget nyt med de her individuele trackere. Cirklerne er tegnet efter, at jeg kan udfylde dem med mine Tombow Playcolor Dot tuscher. Jeg glæder mig til at se resultatet sidst på måneden!

Jeg har i snart rigtig lang tid brugt Alastair-metoden til mine weekly to-do lister. Det giver et rigtig godt overblik over alle opgaver i ugen, men jeg kan stadig fordele dem på de forskellige dage. Samtidig slipper jeg for at skrive opgaver flere gange, fordi de bliver migreret til en anden dag. Ligesom jeg heller ikke behøver at skrive “støvsuge” 4 gange hver uge – jeg kan bare markere de fire dage i to-do-listen!

Giver det ikke så meget mening? Så kan jeg fortælle, at jeg planlægger at lave et detaljeret blogindlæg om metoden i løbet af foråret 🙂


Jeg håber du får en hel fantastisk måned – Blomsterne og fuglene titter frem overalt, og det er da lige til at blive glad af. Hav det godt!

1 kommentar til “Plan with me: februar 2020”

  1. Pingback: Mit plannersetup for 2020 – Dailydots

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *