Mit plannersetup for 2020

Et forsinket ønske om godt nytår fra mig. 2020 er jo ikke kun et nyt år, men også et helt nyt årti – for mit vedkommende betyder det også tilbage på arbejde igen efter et år på barsel, og puha, det har været en hård start!

Farvel til Archer&Olive? Are you serious?!

Det er virkelig ikke med min gode vilje, at jeg vinker farvel til mine elskede Archer&Olive-bøger. Men da jeg startede på arbejde, kunne jeg hurtigt konstatere, at jeg simpelthen ikke får tid til at lave mit setup fra bunden af hver måned. Hertil kommer, at vi står overfor en større renovering, så jeg har rigtig mange noter og tegninger, som jeg også har brug for at have med mig. Det er der kun én logisk løsning på: jeg måtte have mig et bindersystem.

Jeg har brugt samme setup hver måned siden sommer, og det tager tid at tegne op hver gang. Med et bindersystem kan jeg printe de samme sider ud igen og igen, så det sparer mig virkelig meget tid. Det er også en kæmpe fordel at kunne tilføje sider i sektioner, især til renoveringsprojektet.

Hvad består min binder af?

Min binder er denne lyserøde skønhed fra Handwritings.dk. Den er billig, men kvaliteten er høj, og så er ringene samme størrelse og afstand som de originale Filofax-organisere. Det betyder, at jeg har mulighed for at købe alle de fede ting, man kan få til Filofax, men jeg behøvede ikke gå ud og bruge +600 kr. på et bindersystem.

Hvis du har fulgt med længe, kan du måske huske, at jeg i 2018 købte en original Filofax Metropol A5 binder. Dengang havde jeg mere tid mellem hænderne, og det kunstneriske element tog overhånd. Jeg endte med at smide hele sider ud pga. de mindste fejl, og det var frustrerende og et kæmpe spild. Jeg nåede at lave hele august-setuppet om 3 (TRE!) gange inden jeg satte den på hylden.

Det vigtigste i min binder er selvfølgelig siderne. Jeg printer mine egne sider ud på 120 gsm papir; nogle af dem har jeg tegnet digitalt på min iPad i ProCreate og andre tegner jeg i hånden the old fashioned way. På den måde kan jeg digitalisere alle mine standardsider som monthly og weekly logs og printe mange ud samtidig, og bruge min sparsomme bujotid på at tegne og doodle i stedet for at tegne kasser.

Min bullet journal er delt ind i 6 sektioner:

 1. Årssider, dvs. future log, målsætning mv.
 2. Måneds-setup, dvs. forside, monthly log, habit tracker, weekly logs og diverse
 3. Social Media trackere, målsætninger og planlægning
 4. Renoveringsprojekt
 5. Collections og pentests
 6. Tomme sider

Jeg har brugt det nye bindersystem i hele januar for at prøve det af, inden jeg for alvor committed mig til det. Det fungerer virkelig godt for mig indtil videre, og jeg føler mig mere organiseret og planlægningsparat end jeg ellers har gjort de sidste par måneder. Du kan se hvordan jeg har sat min februar-måned op i min nye binder lige her eller i løbet af måneden ovre på Instagram!

3 kommentarer til “Mit plannersetup for 2020”

 1. Sheila Douglas

  Jeg er stadig lidt i chok over du har “skippet” din A&O, men jeg forstår dine grunde..
  Jeg er vild med dine opslag og dine indlæg, og bliver altid helt vildt inspireret, men tiden er bare mod mig, så det bliver aldrig helt som jeg gerne vil, men det er okay, så længe det er brugbart..

  Nå nok for denne gang.. 😉
  Hilsen
  Sheila.

  1. Sidsel - DailyDots

   Ja, jamen det er virkelig også skrækkeligt! Lige nu kombinerer jeg A&O med min binder – jeg kunne alligevel ikke slippe den helt, haha!

   Mange tak for de rosende ord!

 2. Pingback: For og imod ved at vælge en binder - DailyDots

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *