Gratis download: Tombow Dual Brush Tracker

Rigtig godt nytår! Tidligere på efteråret fik jeg et fuldt sæt Tombow Dual Brush Pens af min skønne mand, og som enhver bullet journalist med respekt for sig selv, så lavede jeg selvfølgelig en tracker. Den har jeg nu digitaliseret, så du også kan få glæde af den

Du kan downloade den herunder med eller uden overskrift, og med eller uden tal. Printet er lavet i A5, men du kan selvfølgelig skalere det, så det passer til din planner.

Bemærk venligst at mine gratis downloads kun er til privat brug. Dvs. du må printe den til gud og hver mand, men du må ikke tjene penge på printet. Hvis du lyster at bruge printet til kommerciel brug, er du velkommen til at skrive til mig, og så kan vi finde en løsning.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *